20.06.2023

Unohtumaton ilta: Lontoon Philharmonia, Miina-Liisa Värelä ja Erkki Lasonpalo

Unohtumaton ilta: Lontoon Philharmonia, Miina-Liisa Värelä ja Erkki Lasonpalo

Licence to Fall in Love -konsertti on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä nauttimaan mahtavan Lontoon Philharmonian konsertista kapelimestarinaan Erkki Lasonpalo. Konsertin solistina on upea lyyris-dramaattinen sopraano, Timo Mustakallio -laulukilpailun voittaja, Miina-Liisa Värelä, jonka kansainvälinen ura on nousukiidossa.  

Wennäkosken, Sibeliuksen ja Tšaikovskin kauneimpia teoksia

Jos haluaa kuulla komeita klassikoita suuren orkesterin esittämänä, Licence to Fall in Love -konsertti tarjoaa unohtumattoman elämyksen.

– Tulossa on lämmin ja hieno ilta, sen voin luvata. Konsertissa kuullaan Lotta Wennäkosken teos, Sibeliuksen lauluja Jaakko Kuusiston sovittamana, sekä Tšaikovskin neljäs sinfonia, kertoo Lasonpalo.

Ainutkertainen mahdollisuus kuulla Lontoon Philharmoniaa

Vuonna 1945 perustettu Lontoon Philharmonia on luonut lukuisia kriitikoiden ylistämiä esityksiä konserteissaan sekä tallenteissaan. Maailman huippuorkesterihin lukeutuva Lontoon Philharmoniaan kuuluu 80 huippumuusikkoa 16 eri maasta. Orkesteri esiintyi ensimmäistä kertaa Mikkelissä vuosi sitten. 

Lontoon Philharmonian konsertit ovat saaneet suuren suosion Mikkelin Musiikkijuhlilla, ja monet konsertit ovat jo loppuunmyytyjä. Licence to Fall in Love -konsertti tarjoaa vielä mahdollisuuden päästä kokemaan upeat teokset supertaidokkaiden muusikkojen esittäminä. 

Osta liput nyt!

Varmista paikkasi harvinaiseen elämykseen ja osta liput Licence to Love -konserttiin!

14.6.2024

On the Move! 2024 – monipuolisempana kuin koskaan!

On the Move! -konserttisarja tuo jälleen Mikkelin Musiikkijuhlat lähelle kuulijoita Mikkelin seudun kartanoihin, ravintoloihin ja kauppakeskuksiin. Tarjolla on tuttuun tapaan laadukasta musiikkia pääosin ilmaisissa tapahtumissa Pieksämäeltä Ristiinaan. 2024–2026 Veej’jakaja- & Leader-hanketuen saanut On the Move! toimii Mikkelin seudulla kulttuuritoimijoita ja -yhteisöjä yhdistävänä voimana.

Lue lisää

1.5.2024

Erkki Lasonpalon vinkit Mikkelin Musiikkijuhlien ohjelmistosta. “Tulossa on upeita konsertteja Beethovenista pelimusiikkiin.

Suuret orkesterit, kuorot ja taidokkaat solistit tarjoilevat sekä tuttua että tuoretta taidemusiikkia.

Lue lisää

26.3.2024

Game Music Collective - Rakkaudesta pelimusiikiin

4.8 konsertissa kuullaan pelimusiikkia jokaiseen makuun niin uusien kuin retropelienkin musiikista. Tule hyppäämään pelimusiikin upeihin äänimaisemiin!

Lue lisää

25.3.2024

Mikkelin Musiikkijuhlien tärpit laulumusiikin ystäville

Mikkelin Musiikkijuhlien kesä 2024 tarjoaa runsaan kirjon laulutaidetta Waltteri Torikan kirkkokonsertista Iris Candelarian liedresitaaliin, Ville Matvejeffin johtamaan Philharmonia Orchestran oopperagaalaan.

Lue lisää

26.1.2024

Vuoden 2023 Matkailuteko -palkinto Mikkelin Musiikkijuhlille!

Mikkelin Seudun Matkailupalvelu ry myönsi Vuoden 2023 matkailuteko -palkinnon Mikkeli Musiikkijuhlille ilmiömäisestä uudistumisesta ja menestyksestä. Tämä tunnustus yhdessä Vuoden festivaali 2023 -tittelin kanssa konkretisoivat, kuinka kulttuuritapahtumalla voi olla suuren taiteellisen arvon lisäksi myös suuri aluetaloudellinen merkitys.

Lue lisää

29.12.2023

Taiteen maisteri Mirva Helske Mikkelin Musiikkijuhlien festivaalijohtajaksi

Mikkelin Musiikkijuhlat on nimittänyt taiteiden maisteri Mirva Helskeen musiikkijuhlien festivaalijohtajaksi. Helske aloittaa työsuhteen 1.1.2024.

Lue lisää

15.12.2023

Mikkelin Musiikkijuhlat tuo iloa elokuuhun 2024 upealla konserttisarjalla

Aiemmin julkaistujen orkesterikonserttien lisäksi parrasvaloissa ovat pelimusiikkia esittävä Game Music Collective sekä kamarimuusikot Suomesta ja Englannista. Festivaalin teema on Oodi ilolle.

Lue lisää

17.8.2023

Kapellimestari Erkki Lasonpalo johtaa Philharmonia Orchestraa Mikkelin Musiikkijuhlilla myös kesällä 2024

Erinomaisesti sujunut yhteistyö saa jatkoa.

Lue lisää

6.8.2023

Menestys!

Lue lisää