20.06.2023

Licence to Love -konsertti on täynnä James Bond -elokuvien klassikoita

Licence to Love -konsertti on täynnä James Bond -elokuvien klassikoita

Olet kenties nähnyt James Bond -elokuvat kerran jos toisenkin ja tunnet James Bondin rosoisen sielunmaiseman sekä hänen miehisen vaarallisen agenttimaailmansa. Licence to Love -konsertissa elokuvien tunnelmaan sinut johdattavat hunajainen sopraano Mari Palo ja hempeä tenori Tomi Metsäketo tulkiten Bond-elokuvien helmiä yhdessä pianisti Jukka Nykäsen, kitaristi Saku Mattilan ja viulisti Maija Linkolan kanssa. 

Bond-elokuvien Monty Normanin säveltämä tunnuskappale on tunnistettavimpia melodioita, jonka jokainen osaa yhdistää välittömästi elokuviin. Elokuvasarjan osien tunnuskappaleiden tekijöinä on tukku popmusiikkimaailman kuuluisimpia musiikintekijöitä Johan Barrysta, Paul McCartneysta Bonoon, Madonnaan ja Adeleen. Kaksi kertaa Bond-elokuvien musiikkappale on voittanut myös parhaan laulun Oscar-palkinnon. Eikä ihme, Bond-elokuvien musiikki on komeaa. 

Raffia mutta rakkaudella

Licence to Love -konsertissa kovan agenttimaailman pinnan alta löytyy pehmeä sydän, siitä pitävät konsertin upeat artistit ja muusikot huolen. Konsertti antaa luvan rakastaa ja heittäytyä nauttimaan Bond-elokuvien tunnelmallisista klassikoista juuri tähän konserttiin sovitettuina versioina. Uljaat teemasävellykset löytävät tiensä yleisön sydämiin herkän nautinnollisissa esityksissä.

Nyt on lupa rakastaa!

Osta liput maanantaina 31.7. klo 19 kuultavaan Licence to Love -konserttiin!

14.6.2024

On the Move! 2024 – monipuolisempana kuin koskaan!

On the Move! -konserttisarja tuo jälleen Mikkelin Musiikkijuhlat lähelle kuulijoita Mikkelin seudun kartanoihin, ravintoloihin ja kauppakeskuksiin. Tarjolla on tuttuun tapaan laadukasta musiikkia pääosin ilmaisissa tapahtumissa Pieksämäeltä Ristiinaan. 2024–2026 Veej’jakaja- & Leader-hanketuen saanut On the Move! toimii Mikkelin seudulla kulttuuritoimijoita ja -yhteisöjä yhdistävänä voimana.

Lue lisää

1.5.2024

Erkki Lasonpalon vinkit Mikkelin Musiikkijuhlien ohjelmistosta. “Tulossa on upeita konsertteja Beethovenista pelimusiikkiin.

Suuret orkesterit, kuorot ja taidokkaat solistit tarjoilevat sekä tuttua että tuoretta taidemusiikkia.

Lue lisää

26.3.2024

Game Music Collective - Rakkaudesta pelimusiikiin

4.8 konsertissa kuullaan pelimusiikkia jokaiseen makuun niin uusien kuin retropelienkin musiikista. Tule hyppäämään pelimusiikin upeihin äänimaisemiin!

Lue lisää

25.3.2024

Mikkelin Musiikkijuhlien tärpit laulumusiikin ystäville

Mikkelin Musiikkijuhlien kesä 2024 tarjoaa runsaan kirjon laulutaidetta Waltteri Torikan kirkkokonsertista Iris Candelarian liedresitaaliin, Ville Matvejeffin johtamaan Philharmonia Orchestran oopperagaalaan.

Lue lisää

26.1.2024

Vuoden 2023 Matkailuteko -palkinto Mikkelin Musiikkijuhlille!

Mikkelin Seudun Matkailupalvelu ry myönsi Vuoden 2023 matkailuteko -palkinnon Mikkeli Musiikkijuhlille ilmiömäisestä uudistumisesta ja menestyksestä. Tämä tunnustus yhdessä Vuoden festivaali 2023 -tittelin kanssa konkretisoivat, kuinka kulttuuritapahtumalla voi olla suuren taiteellisen arvon lisäksi myös suuri aluetaloudellinen merkitys.

Lue lisää

29.12.2023

Taiteen maisteri Mirva Helske Mikkelin Musiikkijuhlien festivaalijohtajaksi

Mikkelin Musiikkijuhlat on nimittänyt taiteiden maisteri Mirva Helskeen musiikkijuhlien festivaalijohtajaksi. Helske aloittaa työsuhteen 1.1.2024.

Lue lisää

15.12.2023

Mikkelin Musiikkijuhlat tuo iloa elokuuhun 2024 upealla konserttisarjalla

Aiemmin julkaistujen orkesterikonserttien lisäksi parrasvaloissa ovat pelimusiikkia esittävä Game Music Collective sekä kamarimuusikot Suomesta ja Englannista. Festivaalin teema on Oodi ilolle.

Lue lisää

17.8.2023

Kapellimestari Erkki Lasonpalo johtaa Philharmonia Orchestraa Mikkelin Musiikkijuhlilla myös kesällä 2024

Erinomaisesti sujunut yhteistyö saa jatkoa.

Lue lisää

6.8.2023

Menestys!

Lue lisää