20.06.2023

Licence to Love -konsertti on täynnä James Bond -elokuvien klassikoita

Licence to Love -konsertti on täynnä James Bond -elokuvien klassikoita

Olet kenties nähnyt James Bond -elokuvat kerran jos toisenkin ja tunnet James Bondin rosoisen sielunmaiseman sekä hänen miehisen vaarallisen agenttimaailmansa. Licence to Love -konsertissa elokuvien tunnelmaan sinut johdattavat hunajainen sopraano Mari Palo ja hempeä tenori Tomi Metsäketo tulkiten Bond-elokuvien helmiä yhdessä pianisti Jukka Nykäsen, kitaristi Saku Mattilan ja viulisti Maija Linkolan kanssa. 

Bond-elokuvien Monty Normanin säveltämä tunnuskappale on tunnistettavimpia melodioita, jonka jokainen osaa yhdistää välittömästi elokuviin. Elokuvasarjan osien tunnuskappaleiden tekijöinä on tukku popmusiikkimaailman kuuluisimpia musiikintekijöitä Johan Barrysta, Paul McCartneysta Bonoon, Madonnaan ja Adeleen. Kaksi kertaa Bond-elokuvien musiikkappale on voittanut myös parhaan laulun Oscar-palkinnon. Eikä ihme, Bond-elokuvien musiikki on komeaa. 

Raffia mutta rakkaudella

Licence to Love -konsertissa kovan agenttimaailman pinnan alta löytyy pehmeä sydän, siitä pitävät konsertin upeat artistit ja muusikot huolen. Konsertti antaa luvan rakastaa ja heittäytyä nauttimaan Bond-elokuvien tunnelmallisista klassikoista juuri tähän konserttiin sovitettuina versioina. Uljaat teemasävellykset löytävät tiensä yleisön sydämiin herkän nautinnollisissa esityksissä.

Nyt on lupa rakastaa!

Osta liput maanantaina 31.7. klo 19 kuultavaan Licence to Love -konserttiin!

26.1.2024

Vuoden 2023 Matkailuteko -palkinto Mikkelin Musiikkijuhlille!

Mikkelin Seudun Matkailupalvelu ry myönsi Vuoden 2023 matkailuteko -palkinnon Mikkeli Musiikkijuhlille ilmiömäisestä uudistumisesta ja menestyksestä. Tämä tunnustus yhdessä Vuoden festivaali 2023 -tittelin kanssa konkretisoivat, kuinka kulttuuritapahtumalla voi olla suuren taiteellisen arvon lisäksi myös suuri aluetaloudellinen merkitys.

Lue lisää

29.12.2023

Taiteen maisteri Mirva Helske Mikkelin Musiikkijuhlien festivaalijohtajaksi

Mikkelin Musiikkijuhlat on nimittänyt taiteiden maisteri Mirva Helskeen musiikkijuhlien festivaalijohtajaksi. Helske aloittaa työsuhteen 1.1.2024.

Lue lisää

15.12.2023

Mikkelin Musiikkijuhlat tuo iloa elokuuhun 2024 upealla konserttisarjalla

Aiemmin julkaistujen orkesterikonserttien lisäksi parrasvaloissa ovat pelimusiikkia esittävä Game Music Collective sekä kamarimuusikot Suomesta ja Englannista. Festivaalin teema on Oodi ilolle.

Lue lisää

17.8.2023

Kapellimestari Erkki Lasonpalo johtaa Philharmonia Orchestraa Mikkelin Musiikkijuhlilla myös kesällä 2024

Erinomaisesti sujunut yhteistyö saa jatkoa.

Lue lisää

6.8.2023

Menestys!

Lue lisää

2.8.2023

Ohjelmisto- ja solistivaihdos ke 2.8. klo 17 Kaipaus-konsertissa

Illan solistina esiintyy sopraano Miina-Liisa Värelä

Lue lisää

31.7.2023

Mikkelin Musiikkijuhlien 2024 lipunmyynti käynnistyy tiistaina 1.8.2023

Vuonna 2024 Mikkelin Musiikkijuhlat soivat eurooppalaisille arvoille.

Lue lisää

29.7.2023

MUSIIKKIJUHLAT VALITSI VUODEN NUOREN TAITEILIJAN JA -SÄVELTÄJÄN

Kapellimestari Aliisa Neige Barrièrelle ja säveltäjä Luukas Hiltuselle 1 000 € stipendit ja konsertti 2024 festivaalilla

Lue lisää

28.7.2023

MIKKELIN MUSIIKKIJUHLIEN AVAJAISKONSERTTI SIIRTYY KAUPPAKESKUS STELLAAN

Konserttiin on vapaa pääsy

Lue lisää

Tilaa festivaalikuulumisia!

Liittymällä Mikkelin Musiikkijuhlien postituslistalle saat ajankohtaisia festivaalikuulumisia ensimmäisten joukossa sähköpostiisi.