Osta liput Mikkelin Musiikkijuhlille

Mikkelin Musiikkijuhlien lippuja tulee myyntiin esitysjulkaisujen mukaisesti. Uusia tilaisuuksia julkaistaan alkukesään saakka, joten lipunmyyntiä kannattaa seurata aktiivisesti.

Lipunmyynti ennakkoon

Ennakkoon lippuja voi ostaa Lippupisteen verkkosivuilta ja lipunmyyntipisteistä ympäri Suomen.

Lippujen myyntipalvelu ja ostamisen neuvonta ma-la 9-19
0600 900 900
(2 €/alk. min + mpm/pvm)

HUOMIO! Jos ostatte liput R-kioskilla: Lippupisteen lippujen palvelumaksu on R-kioskilla 1 € / lippu + 2 € / tilaus. R-kioskin palkkion lisäksi asiakkaalta peritään Lippupisteen palkkio. R-kioskeilla ei voi maksaa lahjakorteilla. R-kioskeilla toimii ainoastaan AUTOMAATTINEN paikan valinta.

Lisää tietoa Lippupisteen palvelumaksuista löytyy täältä:

Mitä maksuja lippuostokseen tulee?

Lipunmyynti Mikkelin Teatterilla

Musiikkijuhlien lippuja ja lahjakortteja voit ostaa ennakkoon myös Mikkelin Teatterin lipunmyynnistä. Teatterin lipunmyynti on avoinna ti, to ja pe klo 12-17 ja ke klo 12-16. 

Teatterin osoite on Savilahdenkatu 11.

Ryhmämyynti ja ryhmäpalvelut

Tervetuloa Mikkelin Musiikkijuhlille myös isommalla ryhmällä! Me autamme teitä tarvittaessa myös majoituksen järjestämisessä sekä erilaisten oheisohjelmien ideoinnissa!

Yli 15 henkilön ryhmille lipunmyynti ja tiedustelut sähköpostitse festival@mikkelinmusiikkijuhlat.fi ja tickets@mikkelinmusiikkijuhlat.fi

Loppuunmyydyt konsertit

Loppuunmyydyille konserteille on mahdollista ilmoittautua jonotuslistalle täyttämällä lomake. 

Tilaa festivaalikuulumisia!

Liittymällä Mikkelin Musiikkijuhlien postituslistalle saat ajankohtaisia festivaalikuulumisia ensimmäisten joukossa sähköpostiisi.