29.06.2024

Pääyhteistyökumppanimme Osuuskauppa Suur-Savo on jälleen näkyvästi esillä Mikkelin Musiikkijuhlilla

Pääyhteistyökumppanimme Osuuskauppa Suur-Savo on jälleen näkyvästi esillä Mikkelin Musiikkijuhlilla

Tutustu artikkelista Osuuskaupan asiakasomistajan konserttietuihin, S-ryhmän vapaapääsyisiin On the move! -konsertteihin sekä Mikkelin Musiikkijuhlien aikana palveleviin ravintoloihin.

Osuuskauppa Suur-Savo jälleen näkyvästi esillä Mikkelin Musiikkijuhlilla

− Me Osuuskauppa Suur-Savossa haluamme olla mukana tekemässä ja tukemassa hyviä asioita. Vastuullisena eteläsavolaisena toimijana tuemme eri muodoissa toimialueemme kulttuuria ja urheilua.

Mikkelin Musiikkijuhlat on merkittävä musiikkitapahtuma, joka vaikuttaa laajasti alueemme vetovoimaisuuteen. Siksi koemme tärkeäksi olla mukana tukemassa tätä koko Mikkelin seutua elävöittävää kulttuuritapahtumaa. Haluamme myös saada korkeatasoisen kulttuurin nivoutumaan osaksi asiakkaidemme arkea niin, että kaikilla olisi mahdollisuus osallistua konsertteihin, Osuuskauppa Suur-Savon toimitusjohtaja, kauppaneuvos Ari Miettinen toteaa.

Osuuskauppa Suur-Savo on Mikkelin Musiikkijuhlien pääyhteistyökumppani. Sokos Hotel Vaakuna majoittaa konserttien solistit ja Osuuskaupan ravintolat tarjoavat ravintolapalveluita niin vieraille kuin taiteilijoillekin. Kumppanuuden myötä myös tiedotus merkittävästä tapahtumasta paikkakuntalaisille sujuu kattavasti. 

MIKKELIN MUSIIKKIJUHLAT SOI OSUUSKAUPAN TOIMIPISTEISSÄ

Yhteistyön avulla Mikkelin Musiikkijuhlat tuo jälleen laajan kirjon vapaapääsyisiä musiikkiesityksiä Osuuskauppa Suur-Savon toimipaikkoihin. Kauppakeskus Stellan Tähtitori on festivaalin oheisohjelmatarjonnan sydän, jossa pidetään avajaispäivän konsertti sekä päivänavaukset. 

3.8. Etkokonsertissa esiintyvät ESMO-yhdistyksen solisteina sopraano Laura Heinonen, mezzosopraano Anu Ontronen ja baritoni Samuli Takkula sekä ESMOn pianotrio. Erkki Lasonpalo esittelee vuoden 2024 festivaalin ohjelman. 4.-11.8. päivänavauksissa Elisa Suominen haastattelee festivaalin esiintyjiä, kulttuurivaikuttajia sekä tärkeitä mikkeliläisiä, mm. Osuuskaupan toimitusjohtaja Ari Miettistä. Päivänavauksien koko vieraslista julkaistaan pian.

On the Move! -konsertteja on kuultu jo 20.6. Mikkelin Prismassa ja ABC Kuortissa, jolloin Juhannustunnelmaa olivat iloisille kuulijoille luomassa puhallinduo Ville Viitakoski & Otto Lindstedt sekä pianisti Mirva Helske.Kesämuusikot Otto, Ville ja Mirva viihdyttivät ABC Kuortissa 20.6.2024

Ohjelma jatkuu 24.7. Saimaa Food Festin yhteydessä, 31.7. Gastropub Einon illassa, 8.8. Kesäterassi Malialla sekä 9.-11.8. Cafe Stellassa kahvilamusiikin merkeissä. Esiintymässä ovat seuraavaksi mm. bassolaulaja-pianisti Matti Turunen, lauluyhtye Evenio, puhallinduo Ville Viitakoski & Otto Lindstedt sekä pianisti Juho Valjakka.

Tarkista Osuuskauppa Suur-Savon On the Move! -konsertit artikkelin lopusta, sekä täydennykset koko On the Move! -ohjelmaan täältä.

S-RYHMÄN ASIAKASOMISTAJAETU KONSERTTEIHIN

Osuuskaupan asiakasomistajille on tarjolla myös edullisemmat liput 6.8. Nuorta Voimaa ja 10.8. Oopperagaala konsertteihin. S-etu on 10/5 € lipputyypistä riippuen. Varaa omat lippusi osoitteesta www.lippu.fi/artist/mikkelin-musiikkijuhlat/.

Osuuskaupan etukonsertit

RAVINTOLAT

Mikkelin Musiikkijuhlien aikana illallista tarjoavat mm. S-ryhmän Gatropub Eino ja Mikio Kitchen & Bar!

Gastropub Eino tarjoaa Mikkelin Musiikkijuhlien aikaan suositusmenun festivaalivieraille. Miltä kuulostaisi juusto- ja leikelautanen hapanjuurileivän kanssa, kunnon pippuripihvi ja sitruunapiiras marengilla? Mikio Kitchen & Bar, aasialaisesta keittiöstä inspiraationsa ammentava Aasia cross kitchen -ravintola on uusin lisäys Mikkelin tarjontaan.

Tarkista aukioloajat ja varaa pöydät ennakkoon osoitteessa raflaamo.fi.

OSUUSKAUPPA SUUR-SAVO 

Osuuskauppa Suur-Savo on yli 71 000 asiakasomistajan omistama yritys, joka toimii Etelä-Savossa 12 kunnan alueella. Toimialueemme kattaa Mikkelin, Pieksämäen ja Savonlinnan talousalueet. Jo lähes 80 % toimialueen talouksista on osuuskaupan asiakasomistajia. Osuuskaupan perustehtävä on vastata asiakasomistajien tarpeisiin tuottamalla kilpailukykyisiä palveluja ja etuja sekä olla samalla mukana kehittämässä ja ylläpitämässä oman toimialueen hyvinvointia.

Osuustoiminnallisen periaatteen mukaisesti osuuskauppa käyttää liiketoiminnasta syntyvän tuloksen asiakasomistajien ja oman toimialueen hyväksi. Investoimme vahvasti toimipaikkaverkostomme kehittämiseen ja Osuuskaupan tuloksesta maksamme Bonuksen lisäksi asiakasomistajillemme ylijäämänpalautusta.

Tärkeä osa oman toimialueen hyväksi tehtävää toimintaa on yhteistyö alueellisten toimijoiden kanssa. Osuuskauppa Suur-Savo tukee vuosittain monin eri tavoin mm. lasten ja nuorten harrastus- ja hyvinvointimahdollisuuksien edistämistä sekä alueen kulttuuri- ja tapahtumatoimijoita. Kuvassa kauppaneuvos Ari Miettinen. 

Kauppaneuvos Ari Miettinen

ON THE MOVE! 2024 GOES OSUUSKAUPPA SUUR-SAVO

20.6. klo 11 Prisma Mikkeli ja klo 14 ABC Kuortti, Ville Viitakoski (trumpetti), Otto Lindstedt (baritonitorvi) ja Mirva Helske (piano)
24.7. klo 12 Saimaa Food Fest, Mikkelipuisto, Lauluyhtye Evenio 
31.7. klo 19 Gastropub Eino, Pikku-Matin pianoilta, Matti Turunen (laulu & piano)

Kauppakeskus Stellan Tähtitori, 
3.8. klo 13.30 Päivänavaus
vieraana festivaalin johtaja Erkki Lasonpalo
3.8. klo 14 Etkokonsertti, Laura Heinonen (sopraano), Anu Ontronen (mezzosopraano), Samuli Takkula (baritoni) & ESMO Ensemble (Susanna Mieskonen-Makkonen, viulu, Matti Makkonen sello & Mirva Helske piano)
4.–11.8. klo 12 (9.8. klo 11) Päivänavaukset, haastattelijana Elisa Suominen. Ohjelma julkistetaan pian.

8.8. klo 18 Kesäterassi Malia, Ville Viitakoski (trumpetti) ja Otto Lindstedt (baritonitorvi)
9.8. klo 10 Café Stella, kahvilamusiikkia, Arttu Sipilä (trumpetti) ja Juho Valjakka (piano)
10.8. klo 11 Café Stella, kahvilamusiikkia, Terhi Savo-Helske (huilu) ja Juho Valjakka (piano)
11.8. klo 11 Café Stella, kahvilamusiikkia, Ursula Korhonen (laulu), Konsta Bergman (laulu), Nooa Nousiainen (piano)

15.7.2024

Mikkelin Musiikkijuhlat tuo lontoolaisen Philharmonia Orchestran virtuaalitodellisuus kokemuksen Etelä-Savoon

Musiikkijuhlien On the Move-kiertue tarjoaa erilaisen musiikkikokemuksen eri puolilla Etelä-Savoa 29.7.-1.8. välisenä aikana. Kyseessä on festivaaleilla esiintyvän lontoolaisen Philharmonia Orchestran virtuaalitodellisuus kokemus, jossa pääsee kokemaan konsertin sen parhailta paikoilta eli orkesterin kanssa lavalta.

Lue lisää

29.6.2024

Pääyhteistyökumppanimme Osuuskauppa Suur-Savo on jälleen näkyvästi esillä Mikkelin Musiikkijuhlilla

Tutustu artikkelista Osuuskaupan asiakasomistajan konserttietuihin, S-ryhmän vapaapääsyisiin On the move! -konsertteihin sekä Mikkelin Musiikkijuhlien aikana palveleviin ravintoloihin.

Lue lisää

19.6.2024

Mikkelin Musiikkijuhlien lehti Sävelkukka nyt myös näköislehtenä!

Lue lisää

14.6.2024

On the Move! 2024 – monipuolisempana kuin koskaan!

On the Move! -konserttisarja tuo jälleen Mikkelin Musiikkijuhlat lähelle kuulijoita Mikkelin seudun kartanoihin, ravintoloihin ja kauppakeskuksiin. Tarjolla on tuttuun tapaan laadukasta musiikkia pääosin ilmaisissa tapahtumissa Pieksämäeltä Ristiinaan. 2024–2026 Veej’jakaja- & Leader-hanketuen saanut On the Move! toimii Mikkelin seudulla kulttuuritoimijoita ja -yhteisöjä yhdistävänä voimana.

Lue lisää

1.5.2024

Erkki Lasonpalon vinkit Mikkelin Musiikkijuhlien ohjelmistosta. “Tulossa on upeita konsertteja Beethovenista pelimusiikkiin.

Suuret orkesterit, kuorot ja taidokkaat solistit tarjoilevat sekä tuttua että tuoretta taidemusiikkia.

Lue lisää

26.3.2024

Game Music Collective - Rakkaudesta pelimusiikiin

4.8 konsertissa kuullaan pelimusiikkia jokaiseen makuun niin uusien kuin retropelienkin musiikista. Tule hyppäämään pelimusiikin upeihin äänimaisemiin!

Lue lisää

25.3.2024

Mikkelin Musiikkijuhlien tärpit laulumusiikin ystäville

Mikkelin Musiikkijuhlien kesä 2024 tarjoaa runsaan kirjon laulutaidetta Waltteri Torikan kirkkokonsertista Iris Candelarian liedresitaaliin, Ville Matvejeffin johtamaan Philharmonia Orchestran oopperagaalaan.

Lue lisää

26.1.2024

Vuoden 2023 Matkailuteko -palkinto Mikkelin Musiikkijuhlille!

Mikkelin Seudun Matkailupalvelu ry myönsi Vuoden 2023 matkailuteko -palkinnon Mikkeli Musiikkijuhlille ilmiömäisestä uudistumisesta ja menestyksestä. Tämä tunnustus yhdessä Vuoden festivaali 2023 -tittelin kanssa konkretisoivat, kuinka kulttuuritapahtumalla voi olla suuren taiteellisen arvon lisäksi myös suuri aluetaloudellinen merkitys.

Lue lisää

29.12.2023

Taiteen maisteri Mirva Helske Mikkelin Musiikkijuhlien festivaalijohtajaksi

Mikkelin Musiikkijuhlat on nimittänyt taiteiden maisteri Mirva Helskeen musiikkijuhlien festivaalijohtajaksi. Helske aloittaa työsuhteen 1.1.2024.

Lue lisää