Game Music Collective

4.8.2024 • 19.00

Mikaeli, Martti Talvela -sali

Osta lippuja

Game Music Collective

4.8.2024

19.00

Mikaeli, Martti Talvela -sali

Esiintyjät

Iris Candelaria, sopraano
Mieskuoro Alvar
Erkki Lasonpalo, conductor

Esittely

Game Music Collective on Euroopan ensimmäinen ammattimainen pelimusiikkiin keskittynyt orkesteri, jonka sellisti Lukas Stasevskij on koonnut Suomen eturivin nuorista muusikoista.Game Music Collective on tavoittanut suuren maailmanlaajuisen yleisön YouTubessa, jossa kollektiivin konserttitaltiointeja ja pelimusiikkivideoita on katsottu jo yli 20 miljoonaa kertaa. 

Game Music Collective valittiin RESTART (Finnish Game Music Revised) -albuminsa johdosta myös ehdolle Vuoden 2023 Klassinen Emma -palkinnon saajaksi. 

Game Music Collective esittää laidasta laitaan suurten peliyhtiöiden ja mm. suomalaisten Remedyn, Supercellin ja Rovion pelien musiikkia, jonka on tuottanut ja sovittanut Game Music Collectiven ydintiimiin kuuluva Markus Kärki. 

4.8. konsertissa Game Music Collectiveä johtaa Erkki Lasonpalo ja orkesterin riveissä soittaa myös Sinfoniaorkesteri Vivon nuoria soittajia. Orkesterin kanssa esiintyvät sopraano Iris Candelaria ja mieskuoro Alvar. 

Liput

Liput 59 € / lapset/opiskelijat 49 € (sis toim.kulut)

< Ohjelmalistaukseen

Seuraavana Musiikkijuhlilla

Konsertti

Avajaispäivän etkokonsertti

3.8.2024

Kauppakeskus Stella

Konsertti

Avajaiskonsertti

3.8.2024

Mikaeli, Martti Talvela -sali

Konsertti

Elokuisen iltapäivän unelmia

4.8.2024

Mikaeli, Martti Talvela -sali

Tilaa festivaalikuulumisia!

Liittymällä Mikkelin Musiikkijuhlien postituslistalle saat ajankohtaisia festivaalikuulumisia ensimmäisten joukossa sähköpostiisi.