Game Music Collective

4.8.2024 • 19.00

Mikaeli, Martti Talvela -sali

Osta lippuja

Game Music Collective

4.8.2024

19.00

Mikaeli, Martti Talvela -sali

Esiintyjät

Game Music Collective

Iris Candelaria, sopraano
Mieskuoro Alvar
Erkki Lasonpalo, kapellimestari

Ohjelmassa

Ohjelma ilmoitetaan keväällä 2024.

Esittely

Game Music Collective on Euroopan ensimmäinen ammattimainen pelimusiikkiin keskittynyt orkesteri, jonka sellisti Lukas Stasevskij kokosi vuonna 2017 Suomen eturivin nuorista muusikoista. Game Music Collective on konsertoinut täysille saleille mm. Finlandia-talossa, Tampere-talossa ja Turun Logomossa.

Game Music Collectiven soittama pelimusiikki on myös tavoittanut suuren maailmanlaajuisen yleisön YouTubessa, jossa konserttitaltiointeja sekä pelimusiikkivideoita on katsottu jo yli 25 miljoonaa kertaa.

Game Music Collective valittiin RESTART (Finnish Game Music Revised) -albuminsa johdosta myös ehdolle Vuoden 2023 Klassinen Emma -palkinnon saajaksi. Levyllä kuultiin mm. suomalaisten Remedyn, Supercellin ja Rovion pelien musiikkia.

4.8. konsertissa kuullaan musiikkia mm. seuraavista peleistä ja pelisarjoista: Skyrim, Halo, Final Fantasy, Kingdom Hearts, Destiny ja The Last of Us. Konsertin johtaa Erkki Lasonpalo ja orkesterin riveissä soittaa myös Sinfoniaorkesteri Vivon nuoria soittajia. Orkesterin kanssa esiintyvät sopraano Iris Candelaria ja mieskuoro Alvar. 

Konsertin kesto 2h, väliaika 30min

Liput

Liput 59 € / lapset/opiskelijat 49 € (sis toim.kulut)


Musiikkijuhlamenu

Tilaa väliaikatarjoilut täältä.

< Ohjelmalistaukseen

Seuraavana Musiikkijuhlilla

ON THE MOVE!

Haaveillen kesäillassa

17.6.2024

Pieksämäen vanha kirkko

ON THE MOVE!

On the Move! Prisma Mikkeli

20.6.2024

Prisma Mikkeli

ON THE MOVE!

On the Move! ABC Kuortti

20.6.2024

ABC Kuortti

Tilaa festivaalikuulumisia!

Liittymällä Mikkelin Musiikkijuhlien postituslistalle saat ajankohtaisia festivaalikuulumisia ensimmäisten joukossa sähköpostiisi.