Elokuisen iltapäivän unelmia

4.8.2024 • 15.00

Mikaeli, Martti Talvela -sali

Osta lippuja
  • Ohjelma
  • Elokuisen iltapäivän unelmia

Elokuisen iltapäivän unelmia

4.8.2024

15.00

Mikaeli, Martti Talvela -sali

Esiintyjät

Iris Candelaria, sopraano
Jukka Nykänen, piano

Esittely

Lappeenrannan laulukilpailut 2023 voittaneen Iris Candelarian ura on ollut viime vuodet jyrkässä nousukiidossa. Häntä on kuultu mm. Savonlinnan oopperajuhlien Taikahuilussa Paminan roolissa sekä Kansallisoopperassa Don Giovannin Zerlinana ja Lepakon Adelena. Candelaria on myös toinen kahdesta Kansallisoopperan nuorten laulajien ohjelmaan 2023 valitusta sopraanosta, minkä myötä hänellä on suuret roolit mm. tuotannoissa Karmeliittasisaret, Simon Boccanegra ja Jumalten Tuho.

Pianisti, sovittaja ja säveltäjä Jukka Nykänen puolestaan ei esittelyjä kaipaa. Hänen pianismistaan on päästy nauttimaan kaikilla Suomen suurilla musiikkifestivaaleilla, ja klassisen musiikin yleisö tunnistanee hänet myös Yle Teeman RSO:n konserttisarjan pianistiasiantuntijana ja kapellimestari Ville Matvejeffin kanssa tehdyistä Savonlinnan oopperajuhlien teosesittelyistä.

Unelmien eteerisessä konserttikokonaisuudessa kuullaan liedmusiikkia eripuolilta Eurooppaa, mm. ranskalaisilta mestareilta Claude Debussy ja Francis Poulénc.

Liput

Liput 39 € / lapset/opiskelijat 29 € (sis toim.kulut)

< Ohjelmalistaukseen

Seuraavana Musiikkijuhlilla

Konsertti

Avajaispäivän etkokonsertti

3.8.2024

Kauppakeskus Stella

Konsertti

Avajaiskonsertti

3.8.2024

Mikaeli, Martti Talvela -sali

Konsertti

Game Music Collective

4.8.2024

Mikaeli, Martti Talvela -sali

Tilaa festivaalikuulumisia!

Liittymällä Mikkelin Musiikkijuhlien postituslistalle saat ajankohtaisia festivaalikuulumisia ensimmäisten joukossa sähköpostiisi.